Valmistuville

Studio EveLiisa Kuopio

Ylioppilas­kuvaus

Onnea valmistumisen johdosta! Nyt on syytä juhlia! Otetaan sinusta tyylikkäät kuvat, joissa säilyy muistot tästä ainutlaatuisesta hetkestä. Valmistuminen on aina kuvan arvoinen.

Valmistujaiskuvauksessa, kuten muissakin kuvauksissa, otan sekä perinteisiä että hieman rennompia kuvia. Jos otat mukaasi vaikka harrastukseesi liittyvää rekvisiittaa – soitin, jalkapallo, balettitossut, peliohjain, sählymaila jne. – saadaan kuviin lisää sinun persoonaa ja “lookia” tukevia elementtejä.

Kuvausaika on varattu aina vain sinulle. Saat oman hetkesi loistaa “parrasvaloissa”. Kuvauksen kesto on reilu puoli tuntia, joten ehdit kyllä tottua kameraan ja vaihtoehtoja ehditään kuvata useita.

Kuvausaika kannattaa varata hyvissä ajoin! Entäs jos kuvattaisiinkin jo ennen varsinaista juhlapäivää?  Ei ole niin kiire ja voisit juhlissa ilahduttaa vieraitasi ja kiittää kauniilla kortilla antamalla sen henkilökohtaisesti. 

No, entäs jos et  tykkää kuvattavana olosta? Se on ihan ok. Valkolakki tai valmistuminen on yksi ikimuistoisimmista hetkistä myös vanhemmille, joten käy kuvassa. Ei siihen niin kauan mene. Varaa minikuvaus, otetaan muutama setti vaihtoehtoja ja sitten se on pois päiväjärjestyksestä. Minimissään muutama kasvokuva riittää. Kysy minikuvausta! 

Kuvapaketit

HopeaSisältää:

Hinta 150 € 

KultaSisältää:

Hinta 300 €

PlatinaSisältää:

Hinta 400 € 

Jos paketeissa ei ollut sopivaa vaihtoehtoa, niin eipä hätää. Voit tottakai tilata kuvia tai kuvatuotteita yksittäin ja juuri haluamasi määrän. Kuvat alkaen 15eur/kpl. Kysy lisää!

Asiakkaiden kokemuksia:

"
Tykkäsin hirveesti kuvasta. On nuori kuvaaja, joka kuvaa tämän ajan hengessä. Henkii ammattitaitoa ja tätä aikaa.
"
Eveliisalla on kuuntelemisen taito, niin kyllä varmasti sopii kaikille ja jokainen saa haluamansalaisia kuvia!
"
Eveliisa pystyy löytämään ihmisestä oman empaattisuutensa avulla jokaisen ytimen ja oman persoonan ja pystyy välittämään sen kuviin.
Previous slide
Next slide

Studio EveLiisa

Galleria

StudioEveLiisa__01
StudioEveLiisa_03
StudioEveLiisa_04
StudioEveLiisa_06
StudioEveliisa_08
StudioEveLiisa_07
StudioEveLiisa_09
StudioEveLiisa_019
StudioEveLiisa_017
StudioEveLiisa-020
StudioEveLiisa_011
StudioEveLiisa_018

Varaa tästä!

Facebook
Twitter
LinkedIn