Valmistuville

Studio EveLiisa Kuopio

Ylioppilas­kuvaus

Onnea valmistumisen johdosta! Nyt on syytä juhlia! Otetaan sinusta tyylikkäät kuvat, joissa säilyy muistot tästä ainutlaatuisesta hetkestä. Valmistuminen on aina kuvan arvoinen.

Valmistujaiskuvauksessa, kuten muissakin kuvauksissa, otan sekä perinteisiä että hieman rennompia kuvia. Jos otat mukaasi vaikka harrastukseesi liittyvää rekvisiittaa – soitin, jalkapallo, balettitossut, sählymaila jne. – saadaan kuviin lisää sinun persoonaa ja “lookia” tukevia elementtejä.

Kuvausaika on varattu aina vain sinulle. Saat oman hetkesi loistaa “parrasvaloissa”. Kuvauksen kesto on reilu puoli tuntia, joten ehdit kyllä tottua kameraan ja vaihtoehtoja ehditään kuvata useita.

Kuvausaika kannattaa varata hyvissä ajoin! Entäs jos kuvattaisiinkin jo ennen varsinaista juhlapäivää? Voisit juhlissa ilahduttaa vieraitasi ja kiittää kauniilla kortilla antamalla sen henkilökohtaisesti. 

No, jos et tykkää kuvauksesta ja äiti vaan pakottaa, niin ei haittaa. Tässä kannattaa totella äitiä:) Tule kuvaan, otetaan muutama setti vaihtoehtoja ja sitten se on pois päiväjärjestyksestä. Minimissään muutama kasvokuva riittää. Kysy minikuvausta!  Valkolakki tai valmistuminen on yksi ikimuistoisimmista hetkistä myös vanhemmille, joten käy kuvassa. Kuvaus on pieni hetki elämästä vs. jatkuva huomauttelu kotona…

Kuvapaketit

Paketti 1Sisältää:

Hinta 150 € 

Paketti 2Sisältää:

Hinta 300 €

Paketti 3Sisältää:

Hinta 500 € 

Jos paketeissa ei ollut sopivaa vaihtoehtoa, niin eipä hätää. Voit tilata kuvia tai kuvatuotteita yksittäin ja haluamasi kappalemäärän. Kysy lisää!

Asiakkaiden kokemuksia:

"
Tykkäsin hirveesti kuvasta. On nuori kuvaaja, joka kuvaa tämän ajan hengessä. Henkii ammattitaitoa ja tätä aikaa.
"
Eveliisalla on kuuntelemisen taito, niin kyllä varmasti sopii kaikille ja jokainen saa haluamansalaisia kuvia!
"
Eveliisa pystyy löytämään ihmisestä oman empaattisuutensa avulla jokaisen ytimen ja oman persoonan ja pystyy välittämään sen kuviin.
Previous
Next

Studio EveLiisa

Galleria

StudioEveLiisa__01
StudioEveLiisa_03
StudioEveLiisa_04
StudioEveLiisa_06
StudioEveliisa_08
StudioEveLiisa_07
StudioEveLiisa_09
StudioEveLiisa_019
StudioEveLiisa_017
StudioEveLiisa-020
StudioEveLiisa_011
StudioEveLiisa_018

Varaa tästä!