Yksityisille

Studio EveLiisa Kuopio

Kuvaukset yksityisille

Studioni on valoisa ja viihtyisä eikä enää tarvitse olla pilkkopimeässä. Studiokuvauksen varatessasi ei tarvitse jännittää, että sataako vai paistaako! Anna ohjat kuvaajalle eli Eveliinalle tai kerro mitä kuvaltasi toivot. Voimme kuvata kasvokuvia, puolikkaita tai ihan päästä varpaisiin, tai hyvän sekoituksen näitä kaikkia. Kuvausaikani ovat reilut, joten vaihtoehtoja ehditään kyllä. Saa pönöttää, mutta ei ole pakko;)

Alla on kolme valmiiksi mietittyä kuva- ja tiedostopakettia. Kerralla koko setti: valmiita valokuvia itselle ja annettavaksi sekä tiedostot muistoksi tai muiden kuvatuotteiden tilaamista varten. Valitset vaan 3, 5 tai 10 suosikkikuvaasi. Helppoa!

Jos kuitenkin haluat valita jotain ihan muuta, vaikka yksitellen, se sopii tottakai. Kuvien valintakerralla näet ”livenä” mallit ja kuvakoot. Autan valinnoissa ja sitten vaan poimit mieleiset tuotteet kuvamenusta! 

Kysy lisää, neuvon mielelläni:)

Kuvapaketti 1Sisältää:

Hinta 200 € 

Kuvapaketti 2Sisältää:

Hinta 390 € 

Kuvapaketti 3Sisältää:

Hinta 690 € 

Kuvatuotteet

Tulostan studiokuvat laadukasta materiaalia käyttäen. Kuvan pinta on hieman helmiäinen ja värit toistuvat kauniisti. Kuvakoot 20×25 ja 12×15 pujotetaan valkoiseen, ajattomaan, viistoleikattuun pohjukkeeseen. Kuvan voi kehystää pohjukkeen kanssa, jolloin kuva on irti lasista ja se säilyy paremmin vuosien saatossa. 

Saatavilla on myös mattapintainen premium-kuva. Taidepaperi on kovin herkkä pinnaltaan, joten sen käsittelyssä varovaisuus on paikallaan. Kuva sopii kauniisti kehystettäväksi. 

Canvastaulu on ripustusvalmis sisustustuote. Se on kevyt ripustettava ja pysyy hyvin myös tauluhyllyllä.

Saatavilla on myös muita kuvatuotteita, kuten kiitoskortteja, kolmen sarjoja… Kysy lisää!

Asiakkaiden kokemuksia:

"
Tykkäsin hirveesti kuvasta. On nuori kuvaaja, joka kuvaa tämän ajan hengessä. Henkii ammattitaitoa ja tätä aikaa.
"
Eveliisalla on kuuntelemisen taito, niin kyllä varmasti sopii kaikille ja jokainen saa haluamansalaisia kuvia!
"
Eveliisa pystyy löytämään ihmisestä oman empaattisuutensa avulla jokaisen ytimen ja oman persoonan ja pystyy välittämään sen kuviin.
Previous
Next

Studio EveLiisa

Galleria