Eveliina

Yritysesittely

Tervetuloa sivuilleni!

Minä olen Eveliina Immonen, Studio EveLiisan yrittäjä ja valokuvaaja.  

Olen opiskellut valokuvausta Tampereella VVI:ssa ja minulla on valokuvaajan perus- ja ammattitutkinnot. Viimeisimpänä suoritin vuonna 2021 Valokuvaajan Erikoisammattitutkinnon.

Studio EveLiisan tarina alkoi jo vuonna 2013 kesken kiireisen kevätsesongin. Aika helposti löytyikin nimi yhdistellen uutta ja entistä. Eveliina + Liisa eli ilmiselvä EveLiisa, eikö:) Liiketoimintakaupan jäljiltä vanha nimi Studio Liisa jäi vielä aluksi näkyviin, mutta oikea ponnisteli esiin koko ajan.

Tammikuussa 2020 studiolle löytyi uusi koti Vuorikadulta. Studioni on kompakti ja valoisa. Lähellä naapurustossa on mm. lankakauppa, kampaamoita, kauneusalan yrityksiä… Seinänaapureina on tatuointiliike ja legendaarinen Kuvakukko. Tulet katutasossa suoraan kuvaus- ja oleskelutilaan. Myös lapset viihtyvät tilassa hyvin ja he näkevät koko ajan mitä tapahtuu. Ei ole enää pimeitä huoneita. Studioni alakerrassa on lisäksi työtilaa, jossa valmistan ja viimeistelen kuvatilaukset. Olen viihtynyt Vuorikadulla hyvin!

Teen kaikki kuvaukset ajan varausten mukaisesti. Kuvaan arkisin ja lauantaisin. Studiollani ei ole virallista aukioloaikaa ja myös ilta-aikoja on saatavilla. Kun varaat ajan kuvaukseen, se aika on vain sinua varten. Täällä ei ole muita asiakkaita tai hälinää yhtäaikaa. 

Olet lämpimästi tervetullut!

Asiakkaiden kokemuksia:

"
Se mikä oli ihanaa, että Eveliisa itsekkin innostui siinä, tuli sellainen olo, että tekee oikeasti sellaista työtä, josta tykkää.
"
Eveliisalla on kuuntelemisen taito, niin kyllä varmasti sopii kaikille ja jokainen saa haluamansalaisia kuvia!
"
Aiemmmin oli paljon haasteellisempaa tällaiselle normaalille ihmiselle rentoutua niin, että tuli onnistunut kuva.. Nyt oli ihan erilaista ja saatiin homma purkkiin paljon nopeammin!”
Previous
Next