Eveliina Immonen Valokuvaaja Studio EveLiisa

Valokuvaamo Studio Liisa oli toiminut jo kauan, mutta Studio EveLiisa sai alkunsa vuonna 2013 kesken kiireisen ylioppilassesongin yrittäjän vaihtuessa. Liiketoimintakaupassa vanha nimi jäi vielä käyttöön, mutta uusi nimi ponnisteli pinnalle usean vuoden ajan. Kun Eveliina ja Liisa yhdistetään, niin eikös siitä tulekin EveLiisa? Keväällä 2019 nimi Studio EveLiisa otettiin käyttöön ja tammikuussa 2020 studiolle löytyi uusi koti.

Toivotan sinut tervetulleeksi sivuilleni sekä liikkeeseeni Vuorikadulle! Minä olen Eveliina Immonen, Studio EveLiisan yrittäjä ja valokuvaaja. Olen opiskellut valokuvausta Tampereella VVI:ssa ja minulla on valokuvaajan ammattitutkinto vuodelta 2014. Parasta aikaa jatkan työn ohessa opintoja ja tavoitteena on Valokuvaajan Erikoisammattitutkinto.

Tehtäväni on ikuistaa tärkeät hetkesi muistoiksi ja valokuviksi,
joiden arvo vain kasvaa ajan mittaan
Suunnitellaan yhdessä juuri Sinulle sopiva muisto

Pidän työstäni, koska yksikään päivä ei ole samanlainen ja saan tavata uusia ihmisiä. Ja onpa aivan ihanaa törmätä tuttuihinkin kasvoihin! Kuvaan todella mielelläni eri ikäisiä ihmisiä, kaikki vauvoista vanhuksiin ovat omalla tavallaan kiehtovia. On todella suuri kunnia, että asiakkaani luottavat minulle pienimmän perheenjäsenen tai jo hauraan vanhuksen kuvauksen.

Olen monesti nauranut kuvauksissa vedet silmissä, usein lasten mainioille oivalluksille. Päivä käynnistyy pirtsakasti, kun saa aurinkoisen pikkuisen kuvattavaksi. Jotkut kuvaukset ovat jääneet ikuisesti mieleen, ja ajoittain olen nieleskellyt liikutuksen kyyneliä. On tämä vaan hieno ammatti. Koen, että perheen eri elämänvaiheita ei voi koskaan kuvata liian usein. Ei aina tarvitse odottaa merkki- tai juhlapäiviä. Kerää kasaan mummot, papat, tädit, sedät ja oma perhe – ja eikun kuvaan! 

Kiitos, kun kävit sivuillani.